ALLMÄNNAVILLKOR

Habit Factory in Sweden AB, org.nr. 559198-2375, Ostmästargränd 5, 120 40 Årsta, (“Habit Factory”, “vi”, “oss”, “vår”), driver webbplatsen https://b2b.habit-factory.com (“webbplatsen”). Via webbplatsen kan du köpa varor från Habit Factory. Dessa allmänna köpvillkor (“Villkoren”) gäller alla beställningar av varor som du som konsument fyller i på webbplatsen. Genom att slutföra din beställning accepterar du och godkänner att följa villkoren. Habit Factory förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i villkoren. Varje ändring publiceras på webbplatsen och gäller från det att du har accepterat villkoren genom en ny beställning eller tio dagar efter att Habit Factory har informerat dig om ändringarna (till exempel genom prenumeration). Bestämmelserna i bl.a. Konsumentköpslagen (1990: 932) och lagen (2005: 59) om distansavtal och kontrakt utanför affärslokaler tillämpas på alla köp som konsumenter gör via webbplatsen.

Som ett villkor för att du slutför en beställning accepterar du dessa villkor. Du intygar och garanterar härmed att (i) du är minst arton (18) år gammal, (ii) all information som du tillhandahåller är sann, korrekt, aktuell och kompletta och (iii) du har laglig myndighet att ingå dessa villkor i enlighet med alla villkor här i, (iv) du är bosatt och har angett en leveransadress i Sverige.

Om du inte helt förstår, godkänner och följer dessa villkor, eller om du inte kan ingå juridiskt bindande avtal, får du inte komma åt eller till vår webbplats. Information som Habit Factory anser utgör ett straffrättsligt förfarande, till exempel en order i en annan persons namn, kommer att rapporteras till polisen. Vid misstanke om oegentligheter eller missbruk av vår beställningsfunktion förbehåller sig Habit Factory alltid rätten att vägra ett köp.

PRISER OCH AVGIFTER

Alla priser som anges på webbplatsen är i svenska kronor exklusive moms. Särskilda avgifter kan tillkomma för frakt, fakturalayout, delbetalning och för oförlönade paket. Den totala kostnaden för din beställning beräknas automatiskt baserat på dina val och presenteras innan du slutför ordern. Alla felaktigt angivna priser kan korrigeras i samband med bekräftelse av din beställning till din e-postadress.

BETALNING

Betalning på webbplatsen sker via en av våra betalningsportaler. Genom våra Payment Gateways kan du erbjudas betalningsalternativ kortbetalning, faktura, delbetalning eller direktbetalning via din bank. Habit Factory tar inte ut en extra avgift för något av betalningsalternativen. Våra betalningsleverantörer kan ta ut avgifter för betalningsalternativen, men anger detta i ett sådant fall i samband med köpet.

När du betalar med kort accepteras följande betalkort: Mastercard och Visa.

När du betalar med faktura eller delbetalning måste du ange viss information om dig själv som används av leverantören för att kunna identifiera dig. Den information du behöver för att få identifiering kan variera mellan olika köp och kunder. Genom att lämna information i kassan accepterar du också våra leverantörsvillkor.

När du betalar med faktura eller delbetalning tar betalningsportalen en kreditrapport, men den påverkar inte din kreditvärdighet och är inte synlig för andra som begär kreditinformation, t.ex. banker. När du väl har identifierats visar betalningsportalen vilka alternativ som är tillgängliga för dig. För betalning av faktura är betalningsperioden 14 dagar.

BETALNING MED KLARNA

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

LEVERANS

Vi erbjuder olika fraktalternativ baserat på orderbelopp, storlek och/eller din plats.

Fraktsedel: för mindre objekt som kan lämnas i brevlådan. Habit Factory förbehåller sig rätten till väderförhållanden som gör leveransen till postlådan svårare. Vi förbehåller oss också rätten till måtten på brevlådan, brevlådan, värdeskåpet och fastighetslådan.

Paket: för större transporter som skickas till närmaste leveranspunkt. När paketet är tillgängligt för hämtning skickas ett SMS med information om serienumret till det mobilnummer som anges när du beställer. Vid insamling av en sändning måste ett giltigt ID-dokument uppvisas.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post. I allmänhet räknas leveranstiden för beställningar som registrerats före 12.00 en arbetsdag räknat från samma arbetsdag. Om ordern registreras efter 12.00 på en arbetsdag, beräknas leveranstiden istället från nästa arbetsdag. För beställningar som registreras under helgdagar beräknas leveranstiden från första arbetsdagen efter helgdagens slut. I samband med att din beställning skickas från Habit Factory skickas ett e-postmeddelande till den angivna e-postadressen. Om du inte har fått din beställning efter tre arbetsdagar, kontakta vår kundtjänst på info@habit-factory.com så hjälper vi dig. Om Habit Facotory av någon anledning inte kan leverera din beställning och har meddelat detta har du möjlighet att avbryta köpet genom att kontakta vår kundtjänst enligt ovan.

Oupplösta paket/leveranser

Paket som levereras till agenter kommer att returneras till Habit Factory om de inte har hämtats inom 14 dagar efter det att paketets ankomst meddelats dig. Om detta händer kommer du att debiteras en avgift på 350 kr exk.moms för kostnader hänförliga till vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Oupplösta paket betraktas normalt inte som en utövande av ångerrätten.

Observera att Habit Factory endast levererar till adresser i Sverige.

ÅNGERRÄTT

Ångerrätten gäller inte för köp av orala nikotinprodukter, eftersom dessa är en lättfördärvlig produkt med begränsad hållbarhet. Ifall du vill ångra ditt köp, se till att kontakta oss omgående för att se till att få din beställning makulerad.

KLAGOMÅL

En produkt som avviker från avtalet eller på annat sätt motsvarar inte den beskrivning som Habit Factory har gett, du som konsument kan klaga till Habit Factory. I ett sådant fall är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@habit-factory.com som skickar en returblankett till din adress . Rätten att göra ett klagomål omfattar endast originalfel (och inte brister som till exempel beror på att produktens normala hållbarhet har gått eller som har uppstått på grund av normalt slitage). Meddelande om felet måste skickas till Habit Factory inom rimlig tid från det att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet och alltid senast 7 dagar från det att du mottog produkten. Habit Factory rekommenderar därför att du kontrollerar produkten omedelbart efter mottagandet. Du ansvarar för varorna du returnerar. Habit Factory rekommenderar därför att du förpackar produkten så att den inte riskerar att skadas under transporten. Produkten ska om möjligt returneras oanvänd med oskadad originalförpackning (till exempel bör du inte skriva, tejpa eller sätta stämplar på originalförpackningen).

För att ärenden som rör transportskador ska hanteras så snabbt som möjligt ber vi dig att behålla produktens förpackning så att den kan inspekteras. För att kunna returnera produkten måste du också kunna bevisa ditt köp från webbplatsen, t.ex. genom orderbekräftelsen/kvittot som vi skickade till den e-postadress du angav i samband med din beställning. När vi har fått din retur skickas en bekräftelse via e-post. Beroende på skadans omfattning, t.ex. återleverans, avhjälpande eller prissänkning. I slutändan kan återköp inträffa. I händelse av ett godkänt återköp kommer Habit Factory att ersätta dig för kostnaden för produkten, med undantag för kostnader för eventuell returfrakt på grund av att du inte har använt retursedeln. Habit Factory ansvarar för krav på annan ersättning, utöver produktens kostnad, i enlighet med vad som följer av konsumentköpslagen.

PRISER OCH PRODUKTINFORMATION PÅ WEBBPLATSEN

Habit Factory strävar efter att informationen på webbplatsen alltid ska vara korrekt, men förbehåller sig rätten till slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på webbplatsen, såsom fel i produktbeskrivning, felaktigt pris och felaktig lagerstatusinformation. Habit Factory förbehåller sig vidare rätten att korrigera sådana fel när som helst och att ändra eller uppdatera informationen. All bildinformation bör betraktas som illustrationer och kan inte garanteras att den återspeglar produktens exakta utseende eller natur.

FORCE MAJEURE

Habit Factory är inte skyldigt att fullfölja ett köpeavtal eller prenumeration om fullgörandet försvåras som ett resultat av en händelse utanför vår rimliga kontroll (t.ex. ändrad lagstiftning, regeringsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, krig, terrorism, brand, översvämning, naturkatastrof eller annan extraordinär händelse). Dessa omständigheter befriar Habit Factory från skyldigheten att betala skadestånd och om omständigheten har varat längre än två månader har både du och Habit Factory rätt att häva köpet med omedelbar verkan.

FRÅGOR

Om du har några frågor om detta avtal, vänligen maila oss på info@habit-factory.com. I slutändan kan en tvist lösas av en allmän domstol, där Stockholms tingsrätt ska vara första instans.

Adress

Habit Factory in Sweden AB
Ostmästargränd 5
120 40 Årsta
SWEDEN

© 2024 Habit Factory in Sweden AB

© 2024 Habit Factory in Sweden AB

Villkor Integritet Cookies